De rundertajine met pruimen en amandelen is een smaakvolle variatie op de klassieke lamsversie – rijk, vol van smaak en heerlijk aromatisch. Net als bij
Lees meer
-
Worteltjes met Kasbor (Koriander) – Een Simpel maar Fantastisch Bijgerecht
Welkom terug in mijn keuken! Vandaag wil ik een bijzonder recept met jullie delen: worteltjes met Kasbor (koriander). Dit eenvoudige, maar fantastischeLees meer -
Biologische kip tajine met olijven en gekonfijte citroenen (4 personen)
Tajine kip citroen is zonder twijfel een van de meest iconische gerechten uit de Marokkaanse keuken. Het roept bij iedereen die ooit de smaken van MarokkoLees meer -
Vega Groente Tajine met Zoete Aardappel (4 personen)
Groenten en Tajines zijn al eeuwenlang de sterren van de Marokkaanse keuken. Toch kregen ze lange tijd niet de erkenning die ze verdienen – tot voorLees meer -
Lamstajine met Zoete Pruimen en Geroosterde Amandelen (4 pp)
De lams-Tajine met pruimen en amandelen is een klassieker in de Marokkaanse keuken – rijk, vol van smaak en heerlijk aromatisch. Wat een Tajine zoLees meer -
Salade Rode bieten & gegrilde groente
In de Marokkaanse keuken en bij Bahya houden we niet alleen van smaak, maar ook van voedingswaarde en puurheid. Rode bieten zijn bijvoorbeeld eenLees meer -
Harira; Marokkaanse tomatensoep met kikkererwten
Ik ben grootgebracht met de mythe dat de harira, de meest helende soep ter wereld is. Mijn moeder beschouwde het als een soort ‘heldensoep’Lees meer -
Flan; Toetje Crema Karamel كريم كراميل
Flan is een heerlijk, romig dessert dat door de eeuwen heen zijn weg heeft gevonden via verschillende landen en streken, met talloze variaties inLees meer -
Briwat witte Kaas
Briwat is een Marokkaans gerecht dat bestaat uit gefrituurd of gebakken filodeeg gevuld met een heerlijke vulling. Het is een populaire snack ofLees meer